Werken bij Arco de Visser BV betekent werken in een jong en hecht bedrijf. Binnen ons vak bieden wij werkzaamheden voor iedereen op elk niveau. Met onze kennis, ervaring en teamspirit gaan wij samen voor onze opdrachtgevers voor het beste resultaat!

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team! Bekijk onze openstaande functies:

Vacature stratenmaker

Als stratenmaker werk je samen met je collega’s aan uiteenlopende projecten. Geen werkdag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag aan een oprit en bestraat je de volgende werkdag een groot bedrijfsterrein. Werkervaring is natuurlijk fijn, maar als je dit niet hebt ben je bij Arco de Visser BV ook welkom. Onze ervaren collega’s leren jou graag alles over dit vakgebied. Enthousiast over deze functie?

Betrokken bij het complete project

Arco de Visser BV staat voor vakmanschap. We leveren authentiek en divers werk. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Doordat we alle expertises in huis hebben, worden we vaak voor een compleet project ingezet. Ga je bijvoorbeeld als timmerman ergens aan de slag? Grote kans dat je dan ook sloopwerk verricht of bestraat. Zo komen al onze diensten samen. En dat maakt het juist zo leuk!

Een fijne werkomgeving

Bij Arco de Visser BV werk je in een persoonlijke, plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. De sfeer is prettig en open. We zorgen goed voor onze medewerkers en organiseren regelmatig leuke uitjes. Zo zijn de vrijdagmiddagborrel, de barbecue in de zomer en de kerstborrel vaste prik. We vinden vrijheid en flexibiliteit erg belangrijk. Bij ons draait alles om respect en waardering voor elkaar.

Iedereen telt mee

Ben je op zoek naar een baan als bijvoorbeeld werkvoorbereider, stratenmaker, timmerman of planner? Of wil je graag meehelpen in het magazijn? Kom dan gerust eens bij ons langs! Heb je geen specifieke functie in gedachten? Geen probleem. Vanuit ons brede netwerk kijken we samen met jou naar passende werkmogelijkheden. Arco de Visser BV is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s!

“Bij ons werk je in een persoonlijke, plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Alles draait om respect en waardering voor elkaar.”

Ontwikkelmogelijkheden

Wij geloven in samen groeien. Daarom investeert Arco de Visser BV in jouw ontwikkeling. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden. In een jaarlijks gesprek staan we stil bij jouw functioneren en toekomstbeeld. Heb je zin om iets anders te gaan doen en wil je bijvoorbeeld kraanmachinist of voorman worden? Dan bieden we je daar een passende opleiding en goede begeleiding voor aan. Naast vakopleidingen, is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We horen graag wat jouw wensen en behoeftes zijn!