Arco de Visser BV is een dienstverlenend en groeiend bedrijf, gelegen in het Zeeuwse Serooskerke (W). Wij zijn uw partner in slopen, grondwerk, bouwen en bestrating. Doordat wij al deze expertises in huis hebben, kunnen wij u bij ieder project volledig ontzorgen. We realiseren dit samen met ons ervaren en hechte team van vaste medewerkers en zelfstandig ondernemers.

Wat wij doen

Arco de Visser BV werkt hoofdzakelijk voor bouwaannemers in de woning- en utiliteitsbouw. Door onze brede expertise bieden we een compleet en divers aanbod aan werkzaamheden. Dit doen we voornamelijk in Zeeland, maar ook daarbuiten. Naast de zakelijke markt, bedienen wij ook particuliere klanten. Wij zetten ideeën om in zichtbare en tastbare resultaten. Heeft u een complex vraagstuk? Geen probleem. Wij gaan graag uitdagingen aan en zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing voor uw wensen!

“Door onze brede expertise, bieden we een compleet en divers aanbod aan werkzaamheden.”
Arco de Visser BV

Van kleinschalige zelfstandige onderneming tot breed gespecialiseerd bedrijf

Twintig jaar geleden begon Arco de Visser als zelfstandig ondernemer aan huis in Vrouwenpolder. Arco nam allerlei opdrachten aan en kocht op den duur zijn eerste graafmachine. Al snel verhuurde hij de kraan ook aan andere bedrijven. In die twintig jaar tijd is het bedrijf steeds meer uitgebreid met materieel en medewerkers. Inmiddels is ook Stefan de Visser al jaren betrokken als mede-eigenaar. In totaal bestaat het team nu uit ruim dertig medewerkers. Een paar jaar geleden is het bedrijf verhuisd naar een mooie en centrale A-locatie in Serooskerke (W). Vanuit passie voor het vak ontstaan en doorontwikkeld: dat is Arco de Visser BV!

Waar wij voor staan

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring, is onze persoonlijke aanpak onze kracht. Dit ervaart u bij ons in de advisering over een project, maar ook bij de uitvoering. Ons jonge team van vakmensen levert kwaliteit en werkt vakkundig, efficiënt en oplossingsgericht. We hebben een groot netwerk en schakelen door onze flexibiliteit snel, zodat we vaak op korte termijn al voor u aan de slag kunnen. Dat is waar wij voor staan!